Particuliere verhuizing

Speedy Service bedient onze klanten graag zoals zij willen dat ze bediend worden. Wij plannen uw wensen vooruit zodat wij de verhuizing soepel kunnen laten verlopen.

Voor particuliere verhuizingen maken we concrete, goede en uitvoerbare plannen. Het ontwikkelen van dergelijke diensten behoort tot onze expertise. Naast particuliere verhuizingen hebben wij ook jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen.

Wij werken vanuit Rijswijk, maar verhuizen van en naar elke provincie in Nederland. We hebben genoeg ervaring in het verhuizen van particulieren en hebben diverse grote projecten en verhuizingen met succes afgerond.

Zakelijke verhuizing

Elke bedrijfsverhuizing is anders. Verhuizingen hoeven niet per se van het ene pand naar het andere pand te betekenen. Het is ook mogelijk om met Speedy Service binnen een pand te verhuizen als u bijvoorbeeld uw bedrijf aan het uitbreiden bent. Als ondernemer staan ​​uw verhuiswensen voorop, u heeft de meeste kennis van hoe het kantoor werkt en de meest effectieve tijden om te werken.

Bij een zakelijke verhuizing heeft u de mogelijkheid om uw wensen met één accountmanager te bespreken. Het is wel zo makkelijk om één aanspreekpunt te hebben zodat de communicatie helder verloopt.

Voorafgaand aan de daadwerkelijke verhuizing bespreken we samen met u de wensen van uw bedrijf  voor de verhuizing. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.